27-11-09

Een berg vol speelgoed!!!!!!

Lieve mama’s en papa’s,

Wat een drukke week…. En ze is nog niet helemaal gedaan hoor, want zondag staan wij weer paraat!!!!! Gelieve zeker tussen 15.30 en 16.00 aanwezig te zijn op ons winterfeest, zodat we genoeg tijd hebben om ons om te kleden en alles een beetje “rustig” kan verlopen.
Iedereen met blauwe kleertjes aan. De tint en combinatie maakt niet uit, als het maar blauw is!!!!

Deze week kwam Zwarte Piet al een kijkje nemen in onze klas. Maar wel een kleine zwarte Piet hoor. Hij had zijn speelgoedkast mee en zijn speelgoedzak. De Sint was een beetje boos op hem omdat hij zo slordig was en nooit opruimde. En binnenkort moet Sinterklaas alle cadeautjes gaan  uitdelen en vindt hij niets terug tussen al die rommel van Piet. Gelukkig wilden wij hem een handje helpen. We zetten alles netjes in de kast en keken ook wat er bovenaan, onderaan, in het midden stond. Wat tussen wat stond, op de 1ste, 2de en 3de plaats stond.

Wat was Piet blij met onze hulp. Om ons te bedanken speelden we nog een spelletje.

Iedereen was ook zeer fier en gelukkig met het eigen speelgoed dat mocht meegebracht. Dankjewel mama’s en papa’s!!! En wat nog fijner was, is dat sommige kindjes een verjaardagscadeau mee hadden gebracht dat ze nog van een ander kindje op hun feestje kregen. Heel fijn!!!!!! Onze klas werd mooi gestofzuigd, er werd geracet met de auto’s, gespeeld op instrumenten, op de computer leerden we toffe dingen, we telefoneerden, het kon niet op, we beleefden heel veel plezier met alles. We speelden ook toffe spelletjes. Een spannend aapjesspel en een zeer leuk konijntjes spel!!!! DANKJEWEL!!!!!

We vertelden elkaar ook wat we allemaal graag zouden krijgen van de Sint dit jaar… de Sint zal vééééél centjes nodig hebben hoor… ;) 

Daarnaast werd er natuurlijk nog volop geknutseld voor ons winterfeest. We stempelden onze “zeeschortjes” en schilderden vlaggen,… Er was precies een bom in onze klas gevallen want overal lag er van alles. Er zal dus eens goed moeten opgeruimd worden.

Volgende week is het zover. De Sint en pieten komen naar onze school op vrijdagvoormiddag. Maandag mogen we allemaal een schoentje meebrengen naar school, want misschien komen de pieten al iets lekkers brengen doorheen de week.

Prettig weekend
Lieve groetjes
TOT ZONDAG!!!!!!!!!
*** Woutje en juf Mieke***

20:20 Gepost door Juf Aniek in Thema's | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.