15-02-10

Feestneuzen en gekke hoeden

Lieve mama’s en papa’s,

De vakantie staat weer eens voor de deur!!!!
Deze week kregen we elke dag een postpakket van onze clown Sloegie. Clown Sloegie was namelijk vorige week een hele week op bezoek bij ons. Hij vond eindelijk een circus waar hij mocht werken, bij clown Ferdinand!!!!

Maandag zat er allerlei knutselgerief in het postpakket. Zo konden we onze klas nog meer versieren. Dinsdag kregen we met de post een heleboel kostuums toe. Een verpleegster, een indiaan, een piraat, een prinses,…

Op woensdag zat er een prentenboek in de post. Over prinses Perlefien. Zij was een echte prinses. Haar mama en papa, de koning en de koningin wilden graag dat Perlefien trouwde met een echte prins. Dat zag Perlefien helemaal niet zitten. Ze wou geen saaie, rijke, dappere prins. Maar ze wou een grappige, leuke prins. Toen ze op haar kamer zat, zag ze een vallende ster, ze deed een wens. Ze wenste de grappigste, leukste prins. En plots…stond hij daar… Prins Carnaval. Ze trouwde met Prins Carnaval die na 3 dagen terug een gewone jongen werd. Want Prins Carnaval was geen echte prins, maar een verklede jongen. Zoals wij ons verkleden in Spiderman, een piraat, een prinses,…

Donderdag kregen we in de namiddag een grote, zware doos. Met een mixer, een zeef, melk, maïsolie, koekenpannen, maar ook een schminkboek en schmink. Daarmee gingen we natuurlijk direct aan de slag. We probeerden te achterhalen wat we met mixer, zeef,… moesten doen. Samen met de hele klas, kwamen we erachter dat Sloegie ons van alles had bezorgd om pannenkoeken te bakken. Maar daar ontbraken we toch nog een paar dingen voor. Er waren al een paar chefs in spé in onze klas die wisten dat we nog eieren, bloem en suiker nodig hadden. Juf beloofde dat in orde te maken.

Vrijdag aten we dus een echt feestmaal: Auriane had samen met haar mama heerlijke wafels gebakken en Alric had een supermooie berencake mee, njammie!!!!!

Juf moest vrijdag ook zoeken wie, wie was al die verklede en geschminkte snoetjes. En ja ook juf deed mee!!!! Feest voor iedereen!!!!

De adreslijsten zijn “eindelijk” tot bij jullie geraakt. Moesten jullie toch nog een foutje ontdekken, niet twijfelen en komen melden!

Ik wens jullie allemaal een deugddoende prettige vakantie toe!

Lieve groetjes
*** Woutje en juf Mieke***

17:17 Gepost door Juf Aniek in Thema's | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.