02-04-10

Welkom Paashaas!!!!

Beste mama’s en papa’s,

 

Er staat weer een vakantie voor de deur…
Hopelijk een vakantie vol lentekriebels…want die mag wel eens gaan komen.

Deze week werkten we nog flink door aan ons paaszakje. Een zachte kip vol lekkers. De kip maakten we helemaal zelf, het lekkers bracht de paashaas!

We speelden met de plasticine in de eierschalen.
Deze week hadden we ook kuikentjes op bezoek van Ornella. We waren er dol op. Zo lekker zacht. De ene begon wel al heel veel te fladderen, hij sprong zelfs al op de rand van de doos. Ze hebben heel onze kring rondgewandeld.

We kleurden ook een mooie paastekening om aan ons zakje te hangen.
Het verhaal over Hugo de haas werd verteld. Een kleine haas die zijn papa paashaas wou helpen met eieren schilderen, eieren verstoppen,… Maar hoe erg hij ook zijn best deed, alles ging steeds fout, toen hij wou helpen. Misschien was hij toch nog een beetje te klein… In plaats van de eieren, schilderde hij zijn oren. In plaats van de eieren te verstoppen bij de kindjes, speelde Hugo in de zandbak bij de kindjes…

Om ons weekje gezellig af te sluiten, hielden we een paasontbijt op vrijdag. Met gekookte eitjes, gebakken eitjes en natuurlijk niet te ontbreken…chocolade-eitjes!!!
Met een dikke dankjewel aan de mama van Auriane, die mee geholpen heeft om alles in goede banen te leiden!!!!

En in de namiddag hoog bezoek… Niemand minder dan DE ECHTE paashaas kwam langs in onze klas. Hij kwam ons persoonlijk onze eitjes brengen. Deze namen we natuurlijk met veel plezier en beide handen aan!!!!
WAT EEN DAG!!!!
En zo gaan we 2 verdiende, deugddoende vakantieweekjes in!!! (de kindjes en juffen toch…) Alhoewel veel mama’s en papa’s deze 2 weekjes ook verdienen of goed zouden kunnen gebruiken!!!

Geniet toch met volle teugen van de paasdagen en tot binnen 2 weken…
Dan duiken we de zee in…met vissen, dolfijnen, zeesterren en… DE MOOISTE VIS VAN DE ZEE…
Hou ook vooral de blog in de gaten…want daar kan nog het één en ander op komen…
http://jufaniek.skynetblogs.be/

 

Lieve groetjes
Prettige vakantie
*** Woutje en juf Mieke ***

21:04 Gepost door Juf Aniek in Thema's | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.