07-05-10

Mama in de bloemetjes!

Liefste mama’s en papa’s,

 

Wat ging de week weer snel!! Maar het was een superweekje!!!

Eerst en vooral omdat ik door jullie en de kindjes goed verwend ben geweest op mijn verjaardag dinsdag. Ik kreeg bloemetjes, tekeningen, kinderchampagne,… het was een leuke dag.

Om eens iets anders dan taart mee te brengen, trakteerde ik de kindjes op chips en koude groentjes in cocktailsaus. Dat was zo een mooi kleurenpalet (tomaatjes, radijsjes, komkommer, wortel, bloemkool, kaas, salami) dat mijn plateau in een mum van tijd was uitverkocht!!!!
Zo hielden we het toch een beetje gezond. Daarna klonken we nog eens met een glaasje “champagne”

Verder werkten we flink door aan ons cadeautje voor mama… en wat zijn we weer fier op het resultaat. Hopelijk hebben de mama’s er genot van.
Omdat we helemaal ondersteboven zijn van ons mama, zijn we ook ondersteboven gaan staan, op ons handen en hoofd. Juf Sabine hielp een handje om de beentjes in de lucht te houden…

Ons liedje kennen we ook van voor naar achter en van achter naar voor… gezongen dat we hebben… amai!

We luisterden ook naar het verhaal van de knuffelkoningin. Een prinsesje die van haar mama koningin een knuffel wou, maar geen kreeg, omdat mama het veel te druk had met bezoekende mensen. Daarom ging de prinses met haar vliegtuig op zoek naar de knuffelkoningin. Ze kwam op haar weg de koekjeskoningin, de poezenkoningin, de bloemenkoningin, de spelletjeskoningin en de koningin van de Nacht tegen, maar geen knuffelkoningin. Bij alle koninginnen kreeg ze een cadeautje mee. Toen ze weer thuis kwam, wou ze haar mama de cadeautjes overhandigen…maar de koningin wou haar kleine prinses alleen maar knuffelen, want ze had haar zo gemist. En toen besefte onze prinses dat ze niet verder moest zoeken achter de knuffelkoningin…want haar eigen mama was de knuffelkoningin. Iedereen bevestigde met veel overtuiging dat ook hun mama hun knuffelkoningin was… en dat verdient een kroon natuurlijk!!!!!! We tekenden een mooie kroon, knipten deze uit en kleefden ze op een “gouden” band.

En knuffelen kunnen we als de beste!

Ook hartelijk dank voor de vele foto’s van alle mama’s. De kindjes moesten zelf raden welke mama bij welk kindje hoorde. En dat was niet altijd zo gemakkelijk!!!!! Aan het bord vertelde iedereen fier over ZIJN/HAAR LIEFSTE EN MOOISTE MAMA!!!!!

Geniet van jullie dagje zondag liefste mama’s en laat jullie maar eens goed verwennen.
Dat verdienen jullie!!!!!

Volgende week beginnen we over de kriebeldiertjes (lieveheersbeestjes, bijtjes, vlinders, rupsen,… ) naar aanleiding van onze opendeurdag!

Prettig weekend!!!
Lieve groetjes
*** Woutje en juf Mieke ***

 

19:50 Gepost door Juf Aniek in Thema's | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.