06-06-10

Op papa's werk...

Liefste mama’s en papa’s,

We zijn al weer bekomen van onze opendeurdag!!!! Die trouwens reuzegeslaagd was! Het weer probeerde wel eventjes roet in het eten te gooien, maar daardoor lieten wij ons niet doen.

En al die mooie bijtjes !!!!! Wat was juf blij en fier op haar bijtjes!!!! En de mama’s konden maar niet geloven dat elk kindje wel werkelijk ZELF zijn/haar eigen T-shirt had versierd. Maar toch is het zo!!! Jullie mogen jullie kapoenen niet onderschatten hoor!

Deze week zijn we al ijverig in de weer geweest voor onze papa’s!!! Want binnenkort is het hun beurt om feest te vieren en verwend te worden.
We kregen ook hoog bezoek deze week. Door Kasper de bakker en Woutjes papa. Kabouter Wolowit is namelijk zijn werk kwijt. En wij helpen hem nieuw werk te vinden. Maar kabouter Wolowit is geen gemakkelijke kabouter!!! Hij wil geen brandweer worden, want heeft hoogtevrees, hij wil geen politie worden, want is bang van stoute mensen, hij wil geen redder worden, want hij kan niet goed zwemmen… En zo wist hij altijd iets te zeggen…. Dus we zoeken nog steeds verder.   

We schilderden de letters “papa” op een groot blad en bijna iedereen deed dat super goed…wacht tot jullie de resultaten mogen bewonderen!

We leerden ook al een versje voor papa. Het zoontje van Kasper de bakker , Flip, had namelijk ook een versje voor zijn papa geleerd. Maar omdat hij nog zo klein was, kon hij het maar niet onthouden. Daarom leren wij het nu ook, zodat hij het supergoed kan en dan kunnen wij dat ook aan onze papa’s vertellen. Maar dat blijft nog even geheim. (of dat is toch de bedoeling!!! )

Donderdagnamiddag amuseerden we ons te pletter op onze sportnamiddag. We gingen met een grote bus naar de sporthal in Jette. Daar stond een gigantisch parcours voor ons klaar met echt ALLES!!!! Een fietsparcours en wiebel en wiel parcours, een survivalparcours, een springkasteel, een doolhof, een grote parachute, … noem maar op!!!! We zagen er eventjes allemaal als rode tomaatjes uit, ja ook de juf, want zij sprong maar al te graag mee op het mega grote springkasteel!!!!

Niet vergeten: woensdag 9 juni (niet juli nee… toen zat juf al een beetje te veel in vakantiestemming) mag iedereen zijn picknick meebrengen naar school (boterhammen en drankje) Doordat wij met een groot deel van de klas naar het CLB moeten, zullen wij niet tijdig terug zijn voor de refter. Wel voor de bel dus geen zorgen!

 

Lieve groetjes

*** Woutje en juf Mieke***

18:11 Gepost door Juf Aniek in Thema's | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.