15-06-10

Kiekjes van onze papaweek!


SDC19887

Meester Filip mocht voor 1 keer op de stoel van juf Mieke zitten. Wat hebben we goed geluisterd!!! En wat heeft de meester het goed gedaan!!!
SDC19891

Hij tekende voor ons een stoel... maar een gewone stoel vond hij maar niets. Wij mochten kiezen wat voor stoel het moest worden... een prinsessenstoel, een brandweerstoel, alles wat we wilden verscheen op papier.

SDC19894

Wij wilden een echte Dinosaurusstoel! Imrane tekende eerst een dino, daarna zette meester Filip een echte dinostoel op papier.
SDC19898

Iedereen werd ingeschakeld, om zijn/haar fantasieën op papier te zetten...
SDC19904

Op het bord schreven we "papa" en speelden we met de woordkaartjes over de verschillende beroepen, hobby's van papa. natuurlijk mochten ook de foto's van de papa's zelf niet ontbreken.
SDC19923

De papa van Amélie kwam als tweede aan de beurt. hij vertelde een verhaaltje over een politieagent en een prinses. Door dochterlief Amélie gekozen! Wat een talenten hebben we toch in onze klas... De kindjes luisterden vol spanning en concentratie.
SDC19928

En dan was de clown...euh de papa va Zeno aan de beurt!!! Hij haalde de gekste clownstreken met ons uit. de rode neus werd weggetoverd...en ook weer teruggetoverd. (gelukkig hebben we daar bij goed geholpen.) Er werden balletjes uit de zak getoverd in alle kleuren... Wat een spektakel in onze klas! De kindjes beleefden er enorm veel plezier aan! En de juf ook hoor!!!

SDC19931

Herken je hem nog???

En vrijdag sloot de papa van Maxine onze papaweek af met een verhaal over iemand die een hap uit de zon had gebeten...
Alle dieren werden opgetrommeld en de kindjes kakelden, kraaiden, mekkerden, knorden,... enthousiast mee!!!!

Hartelijk dank lieve papa's om onze week zo WAAW te maken!!!!!!

10:46 Gepost door Juf Aniek in Thema's | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.